Σχετικά με εμάς

H Nav.i.so είναι μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε και λειτουργεί από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στους χώρους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας, όσον αφορά λύσεις στην μηχανική στεγανοποίηση, βιομηχανικά και ναυτιλιακά χρώματα, ειδικά χημικά και καθαριστικά που αφορούν τους προαναφερόμενους τομείς.

Όσο το προσωπικό μας έχει συνεχή εκπαίδευση σε μια ατέρμονη προσπάθεια να καλύψουμε τις ανάγκες σας στο υψηλότερο, κατά το δυνατό επίπεδο.

Η φιλοσοφία της εταιρείας και των ανθρώπων της, είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο κάθε, μικρό ή μεγάλο, έργο που θα της ανατεθεί, ακολουθώντας, τις πιο σύγχρονες μεθόδους και με προσωπική επίβλεψη από την αρχή του έργου μέχρι την περάτωση του. Η παρουσία μας στο χώρο σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχουμε κληθεί να λύσουμε σε αγαστή συνεργασία μαζί σας.

Στην προσπάθεια μας να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό ακολουθούμε τις προδιαγραφές I.S.S.A (International Ship Suppliers Association).

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

  1. Κατασκευή και εμπορία ειδών μηχανολογικής στεγανοποίησης.

2. Ολοκληρωμένες λύσεις εφαρμογής βιομηχανικών και ναυτιλιακών επιχρισμάτων.

3. Εμπόριο και εφαρμογλη ειδικών χημικών, καθαριστικών, λιπαντικών, που αφορούν χρήσεις στην βιομηχανία και την ναυτιλία.

4. Εφαρμογές σύνθετων λύσεων που αφορούν συνδυασμούς των παραπάνω.

5. Τεχνικές λύσεις στους τομείς έλξης και μεταφοράς.

6. Σε συνεργασία με το τεχνικό μας τμήμα της εταιρείας σας μπορούμε να παρέχουμε λύσεις στα πλείστα όσα των μηχαναλογικών ή άλλων θεμάτων που σας αφορούν ώστε να βρεθεί η βέλτιστη τεχικά και οικονομικά λύση για την εταιρεία σας.